Netherlands | Commercial manager Ingrediënts

Voor de Business Unit Ingrediënts zijn wij op zoek naar een:

Commercial manager Ingrediënts

Wat ga je doen?
Als Commercial Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hoogwaardige additieven en grondstoffen aan de mengvoederindustrie, premixers en kalvermelkproducenten. Daarnaast stuur je op inspirerende wijze een team van circa zeven Sales Managers aan, onderhoudt je je eigen netwerk en bouwt deze ook verder uit. Vanzelfsprekend houdt je jezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en je gebruikt deze kennis bij je leidinggevende activiteiten. Je onderneemt initiatieven om de verkoop te vergroten. In deze functie rapporteer je aan de COO Ingrediënts.

Vereiste competenties en eigenschappen
– Pragmatisch
– Communicatief en contactueel sterk
– Resultaatgericht en gezond competitief
– Initiatiefrijk en proactief
– Flexibel
– Analytisch
– Projectmanagement

Wie ben jij?
Je bent gedreven om, naast het vergroten van de verkoop, nieuwe producten te introduceren en nieuwe markten te ontwikkelen. Je hebt een gezonde ambitie en potentie om de beste te worden. Je kunt makkelijk switchen tussen operationeel en tactisch niveau. Voor deze functie is het belangrijk dat je de Engelse taal op een hoog niveau beheerst. Je hebt 5-10 jaar verkoopervaring. Affiniteit met de diervoederproductie is een pré maar niet vereist. Naast het aanspreekpunt voor het team, ben je zelf ook een belangrijk onderdeel van het team en bezit jij de juiste skills om het team zowel op persoonlijk als professioneel gebied naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je van Orffa verwachten?
Orffa biedt een inhoudelijk interessante functie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je krijgt volop de ruimte om jezelf in een uitdagende markt te ontwikkelen. Orffa is een solide en gerenommeerd bedrijf met een geoliede organisatie rondom het verkoopproces, waarin sprake is van een professionele doch informele cultuur. Je werkt vanuit het kantoor in Werkendam en gezien het internationale karakter van deze functie ben je bereid een deel van je werktijd (10-20%) te reizen. Uiteraard hoort bij deze sleutelpositie een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen en een premievrij pensioen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je CV en motivatie naar Yvonne Kroes, HR Manager, via hr@orffa.com. Er vinden 2-3 selectiegesprekken plaats met diverse personen binnen de business unit en een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met de heer Maarten Breukink via +31 6 51777137.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About Orffa
Orffa develops, customizes, sources and offers feed additives and feed additive concepts for the animal nutrition market. In short: we create, select and deliver. We engineer your feed solutions. We offer both in-house developed and branded concepts and products as well as distribution products: the ideal mix of technical products and basic feed additives. We are looking for candidates that share our vision. Sharing what we believe is crucial for being part of our dedicated team. Check our complete story on our website.

© 2019 Orffa • DisclaimerPrivacy statement