Belgium | Registration Manager

Orffa International zoekt voor een snelle indiensttreding

Registration Manager voor Additieven wereldwijd – (Bio-)Chemicus

In de veevoeding mogen enkel additieven gebruikt worden die op positieve lijsten vermeld staan. Deze additieven mogen daarenboven enkel geleverd worden door producenten en distributeurs die voldoen aan de diverse registratievereisten. Wij registreren toevoegingsmiddelen op de EU-markt en op de diverse markten buiten Europa waar we actief zijn. De belangrijkste focus ligt dus zowel op de EU-markt als op de markt van de groeilanden in Latijns America, Midden en Verre Oosten.

In sommige landen is aanmelding voldoende. In vele andere landen gaat het om heuse verregaande registratieprocedures. Deze procedures omhelzen de exacte omschrijvingen van het product, de betrokken wetgevingen, de analysemethodes, de controle/ verificatie van de chemische details, het productieproces, (HACCP) controlesystemen, de veiligheidsfiches en in een aantal gevallen het mede opzetten van wetenschappelijke proeven en schrijven van literatuur.

Onze toeleveranciers bevinden zich in verscheidene werelddelen, met accent op America, China, India en Europa zelf. Er wordt met deze bedrijven vlot gecommuniceerd.

Samenwerking en sturing gebeurt vooral in samenwerking met onze huidige collega’s Registration Managers, Quality Manager en New Business Manager. Essentieel hierin is het opzoeken en verificatie van de aangeleverde informatie. De interne klanten van deze registraties zijn de commerciële medewerkers in de diverse landen waarmee vlot gecommuniceerd wordt.

Wij zijn op zoek naar een frisse medewerker en kijken uit naar:

• master diploma, met gedegen chemische vorming (bio-ingenieur, biologie, biomedische, …)
• interesse in kwaliteit en wetgeving
• goede teamgeest
• meertalig (vnl. kennis van het Engels, in tweede instantie Frans)
• interesse in nauwkeurigheid en aandacht voor details
• interesse tot communicatie met mensen wereldwijd
• vlot met de computer
• leergierig

Ervaring is een pluspunt. Opleiding gebeurt binnen het bedrijf.
Werkplaats: Rijksweg 16C, 2880 Bornem
Voor informatie over de functie en de organisatie kan je contact opnemen met Ludo Segers: +32 (0)3 369 02 13.
Je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kan je mailen naar HR@orffa.com

About Orffa
Orffa develops, customizes, sources and offers feed additives and feed additive concepts for the animal nutrition market. In short: we create, select and deliver. We engineer your feed solutions. We offer both in-house developed and branded concepts and products as well as distribution products: the ideal mix of technical products and basic feed additives. We are looking for candidates that share our vision. Sharing what we believe is crucial for being part of our dedicated team. Check our complete story on our website.

© 2019 Orffa • DisclaimerPrivacy statement