Netherlands Technical Sales Manager

Heb jij affiniteit met de veehouderij en gevoel voor commercie? Dan ben jij wellicht de…

Technical Sales Manager

…die ons geweldige team wilt komen versterken!

Vanwege interne doorgroei is Orffa op zoek naar een commercieel en communicatief vaardige Technical Sales Manager ter versterking van het team in Nederland.

Wat kan je van deze functie verwachten?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning van ons productportfolio in Nederland. Hierbij onderhoud je actief contact met nutritionisten en inkopers van mengvoerbedrijven en premixers. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt door o.a. deelname aan studiedagen en symposia.

Wat maakt jou succesvol in deze functie?

• Sterke communicatieve vaardigheden
• Proactief, initiatiefrijk en flexibel
• Gevoel voor commercie
• Gedreven in het bouwen en behouden van goede relaties
• Affiniteit met veehouderij en diervoeding
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Enthousiast en gemotiveerd

Waarom kiezen voor Orffa?

Werken bij een internationale en toonaangevende speler op het gebied van diervoederadditieven – wie wil dat nou niet?
In ruil hiervoor biedt Orffa je een uitdagende functie waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en initiatieven. Je krijgt volop vrijheid om jezelf professioneel te ontwikkelen in een dynamische markt, waarbij een goede samenwerking met de andere afdelingen heel belangrijk is. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een passend salaris en bonuspotentieel, afhankelijk van de individuele en bedrijfsresultaten. Verder neem je deel aan de –premievrije!- beschikbare premie pensioenregeling en krijg je jaarlijks 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) om in balans te blijven. Uiteraard hebben wij een mooie werkplek voor je gereserveerd op ons nieuwe kantoor in Breda, maar is er ook een mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Tijd voor actie!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het groeiende succes van Orffa? Solliciteer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© 2022 Orffa • Заявление об ограничении ответственностиЗаявление о конфиденциальностиВход